FK Orao Junior Jagodina

 FK Orao Junior Jagodina

19.11.2006.god.

FK Crvena Zvezda - FK Orao Junior

 

Škola fudbala ''Orao Junior'' nastavlja sa posetama velikim klubovima. Ovog puta su posetili FK ''Crvena Zvezda'' i imali priliku da odigraju dve utakmice protiv dečaka iz Beograda.

Na pomoćnom terenu FK ''Crvena Zvezda'' najpre su odmerili snage deca godišta 95/96, gde su domaćini slavili sa 4:1. Međutim Jagodinci su pokazali izuzetno dobru i požrtvovanu igru, a posebno su briljirali Marko Janković, Stefan Gojković i Novak Šarčević koji je postigao jedini gol za goste ali najatraktivniji na utakmici šutem sa oko 18 metara od protivničkog gola.

Druga utakmica između FK ''Crvena Zvezda'' i FK ''Orao Junior'' je odigrana istog dana a dečaci koji su pokazali izuzetnu igru iz Škole fudbala ''Orao Junior'' su Miloš Jeremić, Boris Maljković i Nikola Obradović.

Pošto su treneri FK ''Crvena Zvezda''  zadovoljni prikazanom igrom Jagodinaca, najavili su još prijateljskih utakmica sa Školom fudbala ''Orao Junior'' tako da će u proleće biti odigrane još dve utakmice o čemu će simpatizeri kluba biti blagovremeno obavešteni.

Nakon posete i odigranih utakmica petlići Škole fudbala 'Orao Junior' (94 godište) su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Balkan Bukovica, takođe u Beogradu, gde su pokazali veoma dobru i ubedljivu igru i slavili rezultatom 6:0.

 FK Orao Junior Jagodina
 FK Orao Junior Jagodina
Sva prava zadržana Agencija Autentik